zaterdag 24 juli 2010

De mall

Vanmorgen een paar uur in Ontario Mills doorgebracht, een overdekte mall, met veel outletstores. Niet veel anders dan Hoog Catharijne, behalve dan de Rainforest Café. Een café met winkel, totaal in junglestijl, met bomen, levensgrote bewegende krokodillen en olifanten en aquaria. Eén daarvan werd net schoongemaakt, alhoewel, nét... ik verdenk ze ervan dat ze dit de hele dag doen, ter vermaak van de klanten. Toen wij en een aantal andere klanten foto's maakten, werden we 'teruggefotografeerd':


In de Levi's outletstore hebben Wim en ik beiden een spijkerbroek en Wim nog een paar T-shirts gekocht en bij Fossil hebben we allebei een horloge gekocht en ik nog een leuk beursje, dit alles voor wéinig, natuurlijk. Ik kon een Fossiltas met moeite weerstaan en toen ik daarnet op internet zag hoe duur die tassen normaal zijn (zelfs in Amerika) ga ik er waarschijnlijk alsnog 1 kopen...
We hadden 's ochtends al bedacht om tussen de middag bij Panda Express te eten, maar dat bleken meer mensen te willen. Er stond bij geen enkel eettentje een rij, behalve bij Panda Express: een enórme. We ontdekten echter al snel dat er een echte Expressmanier is om een lunch te kopen: gewoon een standaardmenu kiezen, dan wordt je direct geholpen. Aangezien wij toch geen idee hadden hoe alle verschillende hapjes smaakten, was dit de perfecte oplossing.
We hebben ook nog een stoelmassage van 10 minuutjes (veel te kort) genomen, oké dat hebben ze geloof ik ook niet op Hoog Catharijne.

2 opmerkingen:

  1. Die foodcourts zijn altijd een feest, helaas niet allemaal even geslaagd. Wij hebben ooit Quiznos (http://www.quiznos.com/storeLocator.html) ontdekt. Die kunnen we jullie als tip meegeven. We kijken er naar uit om daar nog eens naar toe te gaan. En dan maar hopen dat het geen deceptie is... Loma Linda is het meest dichtbij San Berdino :-)

    YKT

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de tip:-). De Quiznos bij Campus Crossroads is trouwens een stuk dichterbij onze camping. Wij zitten aan de Glen Helen Road in San Bernardino....

    BeantwoordenVerwijderen